top of page

BEDRIJFSUITJE ROTTERDAM

Wilt u weten waar u met uw afdeling kan werken aan teambuilding? Bent u op zoek naar een geweldig bedrijfsuitje Rotterdam? Dan bent u hier aan het juiste adres! Rotterdam is namelijk een wereldstad met leuke activiteiten voor u en uw bedrijf. Dit is tevens een geweldig moment om dichter naar elkaar te groeien als bedrijf én afdeling. Bedrijfsuitje Rotterdam doen met uw collega’s? Lees dan snel verder en ontdek wat Rotterdam u te bieden heeft op het gebied van bedrijfsuitjes!

 

 

 

 

 

 

 

 


Bedrijfsuitje Rotterdam - de voordelen
Een bedrijfsuitje kan veel voordelen hebben voor uw afdeling en bedrijf als geheel. Een van deze voordelen is dat het bedrijf dichter naar elkaar toegroeit na een bedrijfsuitje. De hoofdreden hiervoor is dat men samen tijd spendeert en elkaar op een andere manier leert kennen. Op deze gelegenheden komt het vaak voor dat men zich meer openstelt tegenover elkaar. Hierdoor wordt er een band gecreëerd en heeft men meer voor elkaar over. Dit resultaat zal ook overwaaien op de werkvloer. Onderzoek wijst uit dat het houden van bedrijfsuitjes goed is voor de gemiddelde productiviteit. Kortom, een bedrijfsuitje Rotterdam heeft alleen maar voordelen!

Rotterdam: een wereldstad!
De stad Rotterdam heeft uw bedrijf zeer veel te bieden. Er komen jaarlijks veel toeristen en bezoekers af op de stad aan de Maas. Dat komt omdat er naast een prachtige architectuur ook een rijke geschiedenis vastzit aan Rotterdam. De Markthal op Blaak trekt jaarlijks veel mensen die dit dan ook willen bewonderen. Daarnaast bezit Rotterdam ook een groot netwerk aan reismogelijkheden. Metro’s, bussen, trams en de trein zijn manieren om te reizen en van plaats naar plaats te komen. Hierdoor wordt Rotterdam ook wel gezien als een stad waarin men makkelijk mobiel kan zijn. Dit is tevens ideaal voor een bedrijfsuitje Rotterdam! U hoeft het namelijk niet op één activiteit te houden. Rotterdam heeft genoeg te bieden om diverse activiteiten aan elkaar te plakken en te genieten van uw bedrijfsuitje!

Een bedrijfsuitje op het water?
Rotterdam wordt niet voor niets een havenstad genoemd. Elke dag wordt er gewerkt om deze reputatie in stand te houden. De havenstad hoeft echter niet alleen functioneel te zijn. Er kan ook worden genoten van de haven. Zo kunt u met 80 kilometer per uur varen in de Maas. Hier kunnen u en uw collega’s genieten van de geweldige bruggen die Rotterdam te bieden heeft. Dit zijn natuurlijk de Erasmus- en Willemsbrug! Daarnaast is het ook mogelijk om naar de Pannenkoekenboot te gaan. Hier kunt u genieten van de gekste pannenkoeken die zelf op creatieve wijze samengesteld kunnen worden door u en uw collega’s.

Stel uw eigen uitje samen!
Het is mogelijk om uw eigen uitje samen te stellen. Hierdoor bent u in staat om een hele dag vol te plannen naar wens. Elk team is natuurlijk anders en daar kan op deze manier dus rekening mee worden gehouden. Gaat u een planning maken voor in de avond of in de middag? Voor beide opties biedt Rotterdam u uitstekende mogelijkheden! Rotterdam is namelijk gevuld met restaurants van topkwaliteit. Dit is natuurlijk ideaal om uw dag af te sluiten! Overdag kunt u uw planning vullen met leuke speurtochten. Rotterdam zit namelijk vol met historische standbeelden en creatieve muurschilderingen. Dit kan dus een manier zijn om plezier te hebben, maar hier óók een leerzaam element aan toe te voegen. Dat is natuurlijk nooit verkeerd!

Functioneel plezier hebben met uw collega’s!
Een uitstapje met uw bedrijf kan natuurlijk ook lekker functioneel zijn. Hierbij kunt u denken aan een scenario wanneer u een vergadering wilt houden met uw team, maar dit op een leuke manier wilt bewerkstelligen. Ook dan biedt de stad Rotterdam u voldoende mogelijkheden! Dit komt omdat Rotterdam is gevuld met veel inspirerende locaties. Hier kunt u uw team op een leuke en motiverende wijze opladen voor wat er nog komen gaat. Een verandering van locatie met betrekking tot vergaderen kan uw medewerkers ook een nieuws impuls geven. Creativiteit blijft een belangrijke factor bij het behalen van succesvolle resultaten bij een bedrijf. Probeer daarom eens een functionele bedrijfsuitje met uw team te houden!

Een goede sfeer is de sleutel voor succes!
Wanneer er goede sfeer hangt, wordt er beter gepresteerd. Samenhorigheid is in elke onderneming van belang. Wanneer de neuzen richting dezelfde kant op staan worden er immers betere resultaten behaald. Teambuilding zorgt hierin voor de eerste bouwstenen in dit proces. Het houden van bedrijfsuitjes zorgt namelijk voor een directe versterking van het wij-gevoel. Wanneer een groep mensen samenkomt is de impact hiervan groots. Dit geldt zeker voor in een organisatie. Er bestaan ook veel analyses en modellen die dit beamen. Zo heeft Simon Sinek met zijn Golden Circle model het belang van gemotiveerde werknemers onderstreept. Simon Sinek is van mening dat werknemers het belangrijkste zijn in een organisatie. Wanneer mensen als motor worden gebruikt, kan dat helden van een organisatie opleveren.


 

Thalassa_Rotterdam_2017.jpg
bedrijfsuitje-rotterdam-de-markthal.jpg
centraal station.jpg
bottom of page